2011. április 18., hétfő

Gyakorlás és séta Hanniékkal

Gyakoroltunk itthon. A kán kánt, ami már nagyon ügyesen megy. Persze van még mit gyakorolni rajta. Meg pár régit: hemperegj, keresztbe láb, körbe, juti megtartása az orron...
Délután megbeszéltük Szandrával hogy lemegyünk sétálni. Elmentünk a bicó pálya mögé, ilyen füves helyre :). Ott rohangáltak, bírkóztak, labdáztunk. Meg sok jó fotó készült. Paca egy ideig ügyesen ott maradt velünk, de Ő egy idő után úgy gondolta hogy felfedezi az erdőt. Szandra és Eszter utána ment, mert nem ismertük az a helyet. Hamar kifutott Paca :). Egy kicsit kapott pórázt, és utána megint mehetett. Persze hogy megint erdő. Akkor már hagytuk, szaglászott egy kicsit, és pár perc múlva nagy boldogan futott. Ugró akadályt is csináltunk, ahol ugrottunk párat. Haza fel is ügyi volt, volt hogy a Szandra hozta :). Még a fűben bírkóztak aztán indulás haza :D. (képek után folytatódik)

Pacát lemértük 49 cm, szóval maxi így a versenyzésnek ugrottak :(. Viszont hobby szinten majd csináljuk, és van verseny, ahol van hobbi kategória és majd ott indulunk (kevés olyan van), midibe :).



Nagyon szeretnék kijutni, május 22-én Csepeli DD versenyre. Csak nézőnek mennénk. Paca is szokná, láthatnánk milyen kűrt állítana elő a többiek, stb :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése