2012. június 30., szombat

Történések

Naagy vonalakban leírom a hét történéseit :))
Vasárnap délelőttünket a kutyasuliban töltöttük. Paca ügyes volt!! Nem azt mondom hogy minden feladatot hibátlanul megcsinált, de lelkes volt! :)♥ Este mentünk el még egy kisebb sétára.
Hétfőn nem csináltunk semmi extrát, kisebb sétákat tettünk, meg játszottunk, meg meg megjött a box :DD Paca imádja :D
Kedden délelőtt elvittem a dokihoz. Adott még neki gyógyszert, mondta hogy 2 hétig ugyanúgy felet, majd utána felére csökkentsem az adagot. És következőleg már nem ad. Remélem nem fog majd neki újra kijönni ha leállítjuk a gyógyszerezést. Majd este mentünk el egy kisebb sétára.
Szerdán délelőtt mentünk a közeli parkba, gyakoroltunk, labdáztunk. Videó is készült, amit még meg kell szerkeszteni. 5-re pedig kutyasuliba mentünk. Egy kicsit gyakoroltunk, utána meg elengedtük a kutyákat, és játszottak, meg Paca végigszagolta az egész területet :))
Csütörtökön, reggel elvittem labdázni, aztán jöttünk haza és gyakoroltunk :)) Az oldalazás már nagyon jól megy, még azon kell dolgozni, hogy egy vonalban menjünk. A héten ezt többször is gyakoroltuk. És elkezdtünk egy új trükköt, amit nem mondok meg hogy mi az, mert a trükkversenyre lesz, és titok :D De szépen haladunk :D 6-kor pedig Anitával és Lizával, mentünk le agility-zni. Egy nagyon egyszerű pályát mentünk, persze mi letett lécekkel. Paca nagyon ügyes volt :D Meg Liza is :D Ők most kezdték, de komolyabban szeretnék majd csinálni :)) Majd a kerültetést gyakoroltuk. Ügyesen dogozott Paca, csak lassú volt. Majd megint feltettünk pályát. Ügyes volt Paca, és gyors :)) Volt már jobb is, de büszke vagyok rá :)) 
Pénteken, reggel csak egy kicsit vittem le. Gyakoroltuk az új trükköt. És késő délután kocsiba ültünk, és útnak indultunk. Várgesztesnél megálltunk, és gyalog folytattuk az utat :)) Pacát felxin hoztam, mert ha elengedem akkor sokat rohangált volna és félek hogy túlterheli magát (a betegsége miatt). Mentünk, mentünk az erdőben. Kellemes idő volt, hisz folyamatosan árnyék volt :)) Majd Vérteskozmára értünk. Egy kis falucska. végigsétáltunk rajta, egy kicsit leültünk, majd indultunk vissza. Vissza fele már elengedtem Pacát, nagyon ügyes volt :D♥ Behívás nagyon jó volt *.* 
Ma pedig elvittem sétálni, még a nagy meleg előtt. Síkvölgy fele a füves, részeken voltunk. Paca rohangált, meg szaglászott :)))
Most ilyen bejegyzés sikeredett, sajnálom hogy nem tudom minden napot részletesen leírni, mert így nem is tudok leírni mindent.










Box:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése