2012. június 23., szombat

Tatai kirándulás

Már szerda óta nem írtam, pedig lett volna miről :))
Gyors össze foglalom, a szerda, csütörtöki, és a pénteki napunkat, és utána a mairól írok bővebb beszámolót :))
Szerdán, reggel, egy rövidebb sétára vittem el, majd késő délután mentünk el egy 3 órás sétára :))
Csütörtökön, reggel Szaszával és Hannival találkoztunk, a házához közeli kis erdős helyre mentünk ami viszonylag árnyékos. Ott labdáztam a kutyákkal, majd jöttünk haza :)) Még este mentünk le sétálni. Labdáztunk, meg egy rövidebb távot tettünk meg.
Pénteken pedig, reggel, ide a közeli füves helyre mentünk agility-zni :)) Mivel még nem igen lehet neki ugrálni, ezért letett lécekkel mentünk, meg még plusz a kúszó. Nagyon ügyesen dolgozott, pontos volt, és pörgött ♥ Még gyakoroltunk itthon, leginkább az oldalazást, nagyon ügyesen megy neki, még egy kis gyakorlás és megtanultnak mondhatjuk :D Este még voltunk sétálni :))
Azért csak a mai napot írom le bővebben, mert ha minden napot részleteznék, akkor túl hosszú lenne a bejegyzés, viszont a mai napot pedig szeretném leírni bővebben :))
Fél 10-kor jöttek a házunk elé Anitáék :D El is indultunk, a vonat állomáshoz. Nem kellett oda sokat gyalogolnunk :) Egy kicsit kellett várnunk a vonatra. Mikor megérkezett, felszálltunk, majd Tatán leszálltunk. Kutyák ügyesen viselkedtek :D Kertes házaknál mentünk, és az úti cél az Öreg-tó volt. Mikor oda értünk, be is mentünk a vízbe :D Paca ugye eddig még nem úszott, csak addig megy bele, amíg leér a lába. Sétálgat benne :D Anita felemelte és betette a vízbe, és kiúszott. Egy kicsit megrémült hogy nem ér le a lába, de ügyesen kiúszott. Mivel ott sok ember volt, így elmentünk keresni egy olyan part szakaszt, ahol kevesebben vannak, és normálisan el is lehet őket elengedni :)) Sétáltunk-sétáltunk, de nem találtunk. Majd egy egész jó kis helyen megálltunk, és megúsztattuk a kutyákat :D Paca magától még nem ment be úszni, csak addig amíg le ér a lába. Anita betette, és fogta hogy ússzon. Most is megrémült hogy mit csinálunk mi vele? Azt akartuk ezzel elérni hogy rájöjjön hogy héé ő tud úszni :D Többször megcsináltuk ezt, még az elején rémült volt, de aztán már belejött, és nem is volt rémült :D Annyira aranyos volt :D Liza is úgy úszott :D Még labdáztam egy kicsit Pacával majd vissza indultunk. Az idő nagy részét a sétával töltöttük :)) De jó volt :DD Aztán megálltunk enni, majd ilyen nagy füves területen gyakoroltunk. Ügyesek voltak :D Pörgött Paca :DD Engedelmeseztünk, majd trükköztünk :D Anitával kutyát cseréltünk, Paca ügyes volt vele :D Liza meg annyira aranyos :D Fura volt vele dolgozni :)) Neki is fura volt, hogy velem dolgozik, volt mikor oda rohant Anitához, de hát még mással nem is dolgozott :)) De amúgy ügyes volt :)♥ De azért nekem is rá kell érezni, mert így fura más kutyával dolgozni, meg Lizának is fura volt hogy velem dolgozik :)) Majd vissza sétáltunk a vonat állomáshoz, és haza jöttünk :))
Köszönjük ezt a szuper napot! :D



 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése