2011. november 18., péntek

Történések

Már rég írtam.. Először is Szandra bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem tudok hozzászólást írni :O. Na mind1. Honey a 3. kutyája igaz? Akkor igen őket láttuk :DD.
Igazából semmi extra nem történik velünk, "csak" a szokásos :)). Sokat sétálunk. Sétánál ügyes, a behívása is jó. A más kutyákkal való játékban sincs hiány :D. Szorgalmasan tanulgatunk :)). Itthon és lennt egyaránt ügyes. A dog dancing terén,  a régebbi trükköket gyakoroljuk, emellett, megtanulta hogy hátra felé megkerülje a lábam, és hogy a mancsával becsukja a a magnót vagyis az a részét ahová kazettát tesszük. A frisbee-ben is ügyeskedik. Egyre jobban ugrik :)). Most majd be szeretnék neki szerezni még egy frisbee-t :DD. Csak azon gondolkodom hogy milyen legyen. Mostanában engedelmeseztünk is. Abban is nagyon ügyes. Menés közben, simán leültetem, a fektetésen még csiszolni kell. A többi meg ügyesen megy ♥.
Persze ahogy mindenkinek, neki is lehetnek rossz napjai, is amikor nem egy kisangyal, de akkor sem vészes :)).
Kapott két új labdát. Hogy mennyire tud örülni. Egyik ilyen kissebb sipolós, pont jól belefér a szájában, a másik meg nagyobb plüssös és az is sípól :DD. Meg egy malackát és az is sípól :DD.
Több új kép is készült :)). A legjobbakat beteszem :DD.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése