2011. november 25., péntek

Heti összegzés

Azt hiszem, mostanában már csak hétvégenként fogok írni, mert hétköznap nincs időm..
Ez a hét is a szokásosan telt. Sokat sétálunk, és nagyon ügyes. Bár van, mikor meglát egy kutyát, elkezdi ugatni, de általában le tudom állítani. De dolgozunk azon, hogy leszokjon teljesen róla. Aztán a behívása ügyes. Sokat rohangál, labdázunk, és haverokkal rohangál :)). Itthon is sokat játszunk :DD. Meg gyakorolunk is. A trükkökben nagyon ügyes, meg most egy újat tanultunk. Hogy bele tegye egy kisebb fagyis dobozba az első két mancsát. Már megy neki. De még azért van mit rajta gyakorolni. Firsbee-ben is ügyii. Annyira rá tud pörögni :DD. Meg úgy elkapja *-* Zónáztunk is valamelyik nap. Nagyon ügyes abban is. Meg lent is szoktunk gyakorolni. Aztán most hirtelen nem jut eszembe más :DD.
Úgy szeretek beaglevel találkozni *-* Na meg Paca is :PP. Van is pár itt a környéken. Sokszor találkozunk is velük. Valamelyik nap is találkoztunk Jocóval, és játszottak egy jót, meg a közös szaglászás. Meg még más beagle haverral összefutottunk séta közben :)).
Nem hagyhatom ki Paca legjobb barátját Hannit sem :)). Olyan jókat tudnak rohangálni meg játszani :DD. Meg rendszeresen más kutyásokkal is összefutunk, meg sétálunk..
Most nem jut eszembe más :DD. Ennyi lenne :D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése