2012. január 27., péntek

Hét..

Szerda óta minden nap a "szigetre" mentünk sétálni. Nem sziget, mi neveztünk el így ilyen jó kis füves placc, ami erdő veszi körül. Meg a környéken is jó kis füves helyek vannak. Nem egyedül mentünk, hanem velünk tartott Hanni :)). Természetesen szabadon rohangálnak, szaglásznak. Pacánk tengnap szörnű volt a behvása. Nem akart jönni, szinte sosem jött első vagy második szóra, sőt. Aztán másnap(ma)  is mentünk ugyan arra. Gondoltam hogy behívás tréningezek vele. Gonoltam hogy elengedem adok neki egy lehetőséget, de ha ismét süketel akkor flexi, egy ideig és akkor majd meglátjuk. Elengedem, és első max. 2. szóra jött *-* :DD. Nagyon ügyes volt egész sétán *-* Tudtam én hogy csak rossz napja volt előzőleg. Bebizonyította hogy okos, ügyes kutya ♥ :DD.
Tanulni nem tanultunk a hét folyamán. Nem rég tanult meg egy új trükköt, a toporzékolás :)). Ülve is meg fekve is megy :)). Mostanában, a régiket gyakoroltuk.
Valamelyik nap, már nem tudom pontosan mikor (a hét folyamán). - Paca mikor macskát lát teljesen megőrül. Régen nagyon gázos volt a helyzet, de ma már egyre jobb és jobb :)). - Szóval akkor térjünk vissza :)). Éppen szabadon követést gyakorlok Pacával, mikor elnéz, akkor szólok neki és vissza is néz rám. Aztán látom hogy mit nézett Paca. Egy macskát. És nem szaladt el meg semmi. Hanem figyelt rám *-* Komolyan ha láttátok volna régen milyen volt... Persze még mindig nem tökéletes, de rajta vagyunk az ügyön ;D
ööö, most hirtelen nem jut eszembe más :)
(még nyári kép)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése