2014. június 15., vasárnap

Vakáció

Bizony, végre elérkezett a várva várt nyári szünet, amit már olyan rég óta vártam, és már most imádom :D

Tegnap este, olyan fél 7 körül jött Anita és Liza, majd 7-kor együtt indultunk tovább a házunktól nem messze lévő kisebb bokros, erdős, füves területre. Erikáék is hamar megérkeztek. Már nagyon régen nem gyakoroltuk a mentőkutyázást úgy hogy már éppt itt volt az ideje :) Másodiknak jött Paca, Erika 4x bújt el neki. Az első kettő alkalomnál egy rossz szavam nem lehet rá, tökéletesen megkereste :) Harmadszorra 1x tévesen jelzett mikor nagy örömködés közepette elindult, és akkor ugatott hogy ő milyen boldog. Csak ezzel az a baj hogy ez téves jelzés és vizsgán ezzel elég nagy eséllyel megbukunk. De ezt leszámítva szépen megtalálta Erikát :) Utolsó alkalommal elég nehezen találta meg, de kitartóan keresett és nem adta fel! Annyira büszke vagyok rá!! (Készült videó is amit majd hamarosan hozok)





Ma délelőtt pedig kutyasuliba mentünk. Anita ismét fél 10-kor vett fel minket kocsival :) Különböző feladatokkal tette élvezetessé a foglalkozást Tibi :) Paca teljesítményére eléggé kihatott a meleg, nem pörgött annyira, kicsit szét szórt is volt, de úgy összességében nem volt rossz. Igazából lehetett volna sokkal jobb is, de ők sem gépek hogy mindig 100%-ot tudjanak nyújtani.
Az engedelmes után kipakoltuk az agility akadályokat. Pacát az elején nem nagyon érdekelte a dolog, kedve sem volt hozzá. Megpróbáltam felpörgetni, ami sikerült is :D Jól irányítható és gyors is volt :) Szlalomot is tettünk bele, eddig nem igazán építettük bele a pályába de már ideje volt ezt is gyakorolni :) Mindketten élveztük a dolgot :D
Mikor mindenki kellőképpen elfáradt haza indultunk :)

Délután pedig készítettem egy videót :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése