2016. február 13., szombat

Mindenféle

Mostanában viszonylag ritkán blogolok, de most hogy végre van egy kis időm összefoglalom az elmúlt napokat.
Múlthét kedden Eszter felment Pacával Pestre az ELTE etológia tanszéke, ahol az érintőképernyő kezelését tanulták. Sajnos én nem tudtam menni, de tesóm azt mondta hogy nagyon ügyesen viselkedett! :)
Vasárnap kutyasuliban voltunk. Ismét a BH anyagot gyakoroltuk és úgy érzem hogy egyre jobban megy. A helyben hagyása valami álom volt. Olyan ügyesen ott maradt, hogy nem is hittem a szememnek.. :D Munka közben ugyan ugat még, de egyre kevesebbet. A feladatokat pedig lelkesen hajtotta végre, úgyhogy azt hiszem nincs okom panaszra. :) 
Itthon most inkább a trükköket tanulgattuk. Tökéletesítettük a szégyelld magadot és egy új trükköt is elkezdtünk tanulni. 
Délutánonként nagyokat sétálunk. Ha sikerül világosban, akkor erdőbe, vagy a mezőre megyünk, ha pedig későn érek haza akkor csak bent a városban.
Találkoztunk Anitáékkal is, Paca nagyon örült Lizának, jó volt újra együtt sétálni.
Valamint Szaszáékkal is újra elmentünk egy közös sétára. Pontosabban már kettőre. Ezer éve nem találkoztak a kutyák, de olyan volt mintha tegnap látták volna egymást. Hát igen, nem felejtenek... :)
Sajnos ma majdnem egész nap esett az eső, így olyan sok mindent nem tudtunk csinálni. Itthon gyakoroltunk, meg rejtettem el neki jutalomfalatokat amit megkereshetett. Aztán délutánra szerencsére kicsit elállt, így azért a séta sem maradt el. 
És a végére egy kis képáradat. :D (A kutyasulis képeket Dia készítette, a Hannis sétálósokat Szasza, és a végén az egyedüliket pedig én.)











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése