2014. július 24., csütörtök

Csavargások

Sajnos nem tudok mindennap új bejegyzést írni, vagy az időm nem engedi, vagy túl fáradt vagyok hozzá. Pedig lenne miről, hisz nem hagyom unatkozni Pacát :)
Tegnap Dinával és Eszterrel átvonatoztunk Tatára. Először a tó partra mentünk ahol Paca fürdött egy jót :D  Mikor 1-2 éves volt, el sem tudtam képzelni hogy egyszer majd így szeret pancsolni. Utána elsétáltunk az állatkereskedéshez ahol bővült a csapatunk egy 9 hetes tengerimalaccal :) Dináékhoz költözött ahova már be is illeszkedett. A boltból a vasútállomáshoz mentünk, és a következő vonattal haza indultunk.
Este pedig a közeli térre mentünk ahol a kűrt gyakoroltuk, amit még egy kis engedelmessel is megkoronáztunk :) Nagyon szépen dolgozott, annyira látszott rajta hogy élvezi :) Mindegy volt neki hogy mit csinálunk, csak dolgozzon. Abba sem akarta hagyni :D Kis stréberem :D ♥
(képek után folytatódik)



Videó:



Ma pedig a horgásztavakhoz mentünk. Ott az erdőben sétáltunk majd egy hatalmas mezőn rohangálhatott kedvére :D Őszintén szólva mióta 2x is belehempergett a dögbe kicsit félve engedem el ilyen helyeken. Pedig minden alkalommal bebizonyítja hogy milyen ügyes kutya, annyira gyönyörű a behívása. Csak azért mégis bennem van az a félsz. :/
Miután haza értünk egy kis pihenés után ismét elvittem egy kis körre hogy a maradék energiáját is levezesse :)
Természetesen a kűr gyakorlása sem maradhatott el. Ma anya is megnézte hogy mi kéne még bele, mert valahogy nem érzem teljesnek. Szerencsére adott egy-két ötletet, úgyhogy legközelebb majd egy kis változással fogjuk elpróbálni :)






Végül egy régebbi gyakorlós videó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése